0
Totoal € 0.00
  • Aw winkelwaage is lèèg
Verder Winkelen
+31 40 2434486

Fotoproducten met (eigen) foto naar keuze

Uw eigen foto op maat gemaakt voor elke uw wand of kast

Kleurmijninterieur maakt uw eigen foto of een foto uit de gratis beeldbank exact op maat. In diverse structuren fotobehang voor op de muur of juist als zelfklevende sticker voor op gladde oppervlakten zoals een kunststof kastdeur.

Onze service : Gratis bewerkingen van de aangeleverd foto zoals omzetting naar zwart-wit, collages maken, beschadigingen weghalen, ruis verwijderen etc. Bij vrijwel elke foto dient dit te gebeuren en in het klein is het niet te zien maar uitvergroot aan uw wand zou het zijn opgevallen.

Kies een foto uit de gratis beeldbank

Kies de afbeeldingen die u aan de wand wil uit miljoenen foto`s en illustraties van de gratis beeldbank, Adobe stock. Kies een fotowand met bijvoorbeeld tropische stranden over de hele wereld stranden, de meest kleurrijke dieren, ontelbare wereldkaarten of oneindige sterrenstelsels. Kies uw fotomuur vrij uit beroemde schilderijen, schetsen of andere kunststukken uit het Van Gogh museum of het Rijksmuseum.

Rolgordijn, vliegen-lamelgordijn en paneelgordijnen met digitale print

Foto-rolgordijnen verkrijgbaar in zowel verduisterende en lichtdoorlatende stof.
Paneel gordijnen in diverse structuren als ondergrond en ook een vliegengordijn met lamellen waar je makkelijk doorheen loopt.
Allemaal uitgevoerd met een digitale fotoprint naar keuze. Leuk voor de kinderkamer met hun favoriete idool, voor de winkeldeur of als roomdivider in uw showroom.

Bezoek onze inspiratieshowroom

In de showroom van kleurmijninterieur in Eindhoven vindt u volop voorbeelden van fotobehangen in diverse kwaliteiten. Bekijk daar ook het fotorolgordijn en fotopanelen.