0
Totoal € 0.00
  • Aw winkelwaage is lèèg
Verder Winkelen
+31 40 2468417

Fotobehang, voor elke klant een fotowand !

Grote keuze in fotobehang, ook eigen foto mogelijk

Kleur mijn interieur heeft een gigantische keuze en heeft al 75 jaar ervaring op het gebied van behang en wandbekleding. Fotobehang is er in vele stijlen en thema`s. Abstracte en grafische afbeeldingen, veel schilderijen, maar je waant je ook met een fotowand ook zo aan het strand, in een oud fabriekspand, in de ruimte of bovenop een berg. Creer je eigen illusie met bv een raam met uitzicht over zee of over een bos.

Fotobehang op maat gemaakt

Wij maken het fotobehang geheel naar wens van uw eigen foto of kies gratis uit de beeldbank. We maken het op maat, bewerken het, retoucheren het en passen kleur, details etc aan. Kies uit glad behang of met structuur, ultra mat, wasbaar of zelfklevend. Voor behang dat perfect wasbaar en kras- en stootvast moet zijn is er speciaal project fotobehang dat bovendien aan strenge brandnormen voldoet.

Gratis beeldbank met miljoenen beelden

Kies gratis een foto of illustratie uit de beeldbank of uit de museumcollectie die vervolgens naar wens wordt gemaakt. Zoals een industrieel pand, een bijzonder dier, een exotische plant, een mooi uitzicht of een bijzonder schilderij; het kan allemaal!

Fotobehang op maat gemaakt is heel mkkelijk aan te brengen omdat het voorzien is van een vliesrug en daardoor een maatvast product is. Niet meer inweken en geen behangtafel nodig. Behangen als een pro, bekijk de instructie video's

Bezoek onze inspiratieshowroom

In onze showroom vindt u naast de 150 voorraad fotobehangen ook tientallen behangboeken in alle stijlen. Er zijn vele presentatiekamers met kamerhoge wanden waar u het fotobehang en gordijnen gecombineerd kunt zien om tot ideen te komen. Deze presentatie maakt showroom uniek in heel Europa.

Laat u gratis adviseren door onze stylistes

Onze interieuradviseuses kunnen u helpen met het vinden van het juiste fotobehang maar ook bijpassende kleuren en gordijnen voor de hele kamer. Waarbij we uiteraard rekening houden met uw wensen op het gebied van smaak en budget, de overige elementen in een ruimte. We zullen het ook niet nalaten creatieve suggesties aan te geven.

Kom vrijblijvend voor advies naar onze showroom of bel/ mail vooraf voor een afspraak.

Behang-merken

Klik hier om de collecties te bekijken van alle fotobehang fotobehang merken.

Fottobehaang - AG Design
AG Design
Fottobehaang - Architects Paper
Architects Paper
Fottobehaang - AS Creation
AS Creation
Fottobehaang - Atlas Wallcoverings
Atlas Wallcoverings
Fottobehaang - Behang Expresse
Behang Expresse
Fottobehaang - BN Wallcoverings
BN Wallcoverings
Fottobehaang - Casamance
Casamance
Fottobehaang - Caselio
Caselio
Fottobehaang - Coordonne
Coordonne
Fottobehaang - Creative Lab Amsterdam
Creative Lab Amsterdam
Fottobehaang - Dutch Wallcoverings
Dutch Wallcoverings
Fottobehaang - Eijffinger
Eijffinger
Fottobehaang - Elitis
Elitis
Fottobehaang - Hookedonwalls
Hookedonwalls
Fottobehaang - Ideal Decor
Ideal Decor
Fottobehaang - Kek amsterdam
Kek Amsterdam
Fottobehaang - Khroma
Khroma
Fottobehaang - Kleurmijninterieur
Kleurmijninterieur
Fottobehaang - Komar
Komar
Fottobehaang - Mantiburi
Mantiburi
Fottobehaang - Marielle Leenders
Marielle Leenders
Fottobehaang - Merci
Merci
Fottobehaang - Mindthegap
Mindthegap
Fottobehaang - Noordwand
Noordwand
Fottobehaang - Onszelf
Onszelf
Fottobehaang - Piet Boon
Piet Boon
Fottobehaang - Piet Hein Eek
Piet Hein Eek
Fottobehaang - Rebel Walls
Rebel Walls
Fottobehaang - SoonSalon
SoonSalon
Fottobehaang - Walltastic
Walltastic
Fottobehaang - York Wallcoverings
York Wallcoverings

Kleur Mijn Interieur

Kleurmijninterieur is specialist in wand- en raamdecoratie. Opgericht in 1947 en online al sinds 1999. Onze collectie bestaat voornamelijk uit behang & fotobehang, gordijnen & zonwering, plakfolie & statische raamfolie, maar ook karpetten & vloerbedekkingen, sierprofielen en verf.
Bij ons vindt u heel divers assortiment, een zeer groot aanbod van de mooiste producten van midden tot het hogere segment. Een ruime keuze voor diegene die wel eens wat anders willen.

Kunt u wel wat hulp gebruiken om tot de juiste keuze te komen ? Onze stylisten helpen u graag met kleur- en interieur advies. Dat kan vrijblijvend in onze showroom maar ook bij u thuis of bedrijfslocatie in omgeving Eindhoven. Zowel voor particulieren als interieurprojecten voor bedrijven.

Producten op bestelling / Maatwerk producten

Kleurmijninterieur levert hoofdzakelijk producten op bestelling / maatwerk producten, herkenbaar aan het oranje vinkje. Daardoor is ons aanbod ook zo groot en de mogelijkheden nagenoeg onbeperkt. De meeste producten worden doorgaans per bestelling geproduceerd danwel samengesteld. Of het nu gaat om behang, fotobehang, gordijnstof, plak of raamfolie, etc.
Een uitzondering daarop is onze showroom voorraad, herkenbaar aan het groene vinkje vermeld bij het product.

Gratis knipstaal

Omdat wij hoofdzakelijk maatwerk / op bestelling leveren maar u wellicht het product vooraf zou willen zien, voelen of anderzins beoordelen bieden wij de mogelijkheid om een gratis knipstaal te bestellen. Doorgaans staat onder het gewenste product een optie gratis knipstaal bestellen. Mocht deze er niet zijn dan is het altijd nog mogelijk om eerst te informeren of er toch een gratis knipstaal beschikbaar is. Indien dit niet het geval is informeer dan of het product als staal in onze showroom aanwezig is, wij zijn alle dagen bereikbaar.
Voor een gratis knipstaal vragen wij een kleine vergoeding maar die krijgt u automatisch retour bij aankoop van het overeenkomstige product.

Heeft u vragen over onze producten ?

Neem dan contact met ons op. Dit kan per e-mail klantenservice@kleurmijninterieur.nl,
maar ook telefonisch, of breng een bezoek aan onze grote showroom in Eindhoven, zie openingstijden.

kleurmijninterieur.nl - de grtste woonbeleving behang en raamdecoratie.