0
Totoal € 0.00
  • Aw winkelwaage is lèèg
Verder Winkelen
+31 40 2468417

Het adres voor gordijnstoffen / gordijnen

Enorme collectie gordijnstoffen / gordijnen voor elk budget

We beschikken over een grote collectie gordijnstoffen en voiles. We hebben een gordijn voor elk budget. Van fraaie kant en klaar gordijnen voor een budget prijs tot prachtige unieke stoffen met borduurwerk, applicaties of patchwork bestaande uit verschillende stofsoorten.

Veel kindergordijnen en keukengordijnen

Ons specialisme is kinder- en keukendessin stoffen. We hebben vele kindergordijnen zoals disney, bloemen, prinsessen, nostalgische brieven, vogels, sterren. Wat eigenlijk niet! Diverse stijlen als een keukengordijnen met ruitjes, dieren, fruit, bloemen, vogels, cakejes en allerlei ander gezellige prints. Maar daarnaast is er ook een grote collectie voornamelijk uni gordijnen in de midden prijsklasse. Dat wil zeggen kwalitatief goed voor een betaalbare prijs.

Op zoek naar gordijnstof of gordijnen op maat ?

Onze gordijnen worden op maat geleverd in een plooisoort naar keuze. Zoals o.a. een enkele, dubbele of waveplooi. Tevens voorzien we gordijnen van een voeringsstof naar keuze. Ook leveren we losse gordijnstof en zelfs een bijpassend kussen of dekbedovertrek.

Gordijnen zijn naast de belangrijke sfeermakers ook isolerend en geluiddempend. Voor elke ruimte en budget is er een passend gordijn in zowel transparante en overgordijn kwaliteiten tot verduisterend aan toe, van vele bekende merken.

Grote stoffenkeuze en vele confectie mogelijkheden

In onze showroom zijn vele presentatiekamers waar u behang en gordijnen gecombineerd kunt zien om tot ideen te komen. Daarnaast zijn er vele kamerhoge showbanen te vinden en laten we u de verschillende manieren van confectioneren zien. Zoals verschillende plooien, wave-effecten, gordijnen met bijzondere bewerkingen zoals randen, biezen, meerdere kleuren etc. Uiteraard kunt u daar ook diverse rails en roedes bekijken. Van vrijwel alle gordijnstoffen is het ook mogelijk een vouwgordijn te laten maken.

Advies baai aw thois
Advies in nonze sjauwroem (nl)

Gordijnen op maat service

Gordijnen kunnen door ons gordijnatelier op maat geleverd worden voorzien van plooien, ringen of lussen. Een vouwgordijnen is natuurlijk ook mogelijk in tal van verschillende soorten. Tevens is de confectie van aankleding zoals kussens, dekbed of embrasses mogelijk. Voor de omgeving Eindhoven is er ook een stoffeerder beschikbaar die bij u kan komen inmeten en monteren.

Gratis advies op maat voor uw ruimte(s) / kamer(s)

Onze interieuradviseuses kunnen u helpen met het vinden van de meest geschikte gordijnen voor bepaalde ruimtes waarbij we rekening houden met uw wensen op het gebied van smaak en budget, de overige elementen in een ruimte en ook de functionaliteit van de gordijnen. Kom vrijblijvend op bezoek in onze showroom, eventueel begeleid door foto`s van het interieur. Of maakt een afspraak voor een boezoek op uw adres.

De gróótste woonbeleving in behang & raamdecoratie

Kom naar onze grote showroom en laat u adviseren door een van onze stylisten, of kijk gerust eens vrijblijvend rond.
Kleurmijninterieur heeft een enorme keuze en ruim 30 jaar ervaring op het gebied van raamdecoratie.

Gordijn merken

Bekijk hier onze gurdainstof gordijn merken
Gurdainstof - A House of Happiness
A House of Happiness
Gurdainstof - Caselio
Caselio
Gurdainstof - Dekortex
Dekortex
Gurdainstof - Eijffinger
Eijffinger
Gurdainstof - Fuggerhaus
Fuggerhaus
Gurdainstof - Harlequin
Harlequin
Gurdainstof - Indes
Indes
Gurdainstof - JAB
JAB
Gurdainstof - Kobe
Kobe
Gurdainstof - Prestigious Textiles
Prestigious Textiles
Gurdainstof - Rasch
Rasch
Gurdainstof - Sanderson
Sanderson
Gurdainstof - Scion
Scion