0
Totoal € 0.00
  • Aw winkelwaage is lèèg
Verder Winkelen
+31 40 2468417

Interieurstickers voor meubels en wanden

Decoratieve interieurstickers

Stickers sieren je nachtkastje, geven je deur een 3e dimensie, vrolijken de kinderkamer muren op, decoreren je raam en zorgen ervoor dat de vogels er niet tegen vliegen. Bekijk ons groot assortiment zelfklevende interieurstickers voor de kinderkamer met bv Disney thema`s, bekende voetballers of schoolbordstickers. Geef je deur een facelift met de bijzondere deurstickers met afbeeldingen van o.a. oude deuren, een lift, kluis, saloondoor of paardenstal.

We leveren stickers aan van oa de volgende merken: Crearreda, Coart, Imagicom, Roommates, Kek en Komar.

Fris je keuken op met fraaie interieurstickers

Duurzame interieurstickers met vele mogelijkheden zoals mosaic stickers, Portugese tegelstickers, stenenoptiek, betonplaten, kruiden en andere keukentaferelen.

  • Krasvast
  • Schrobvast
  • Makkelijk aan te brengen
  • Verwijderbaar

Losse cijfers en letters

Kleur mijn interieur heeft ook een grote collectie losse plakletters en plakcijfers van Pick Up in de maten 40 tot 150 mm groot. Letter en cijfersets met het complete alfabet zijn er voor de maten van 1 tot 3 cm lettergrootte. Bewegwijzering en zelfklevende pictogram bordjes voor een effectieve en ook nette aanduiding middels een aluminium look bordje voor in het bedrijf.

Bezoek onze showroom

In de showroom van kleurmijninterieur in Eindhoven vindt u alle plakletters en cijfers op voorraad om direct mee te nemen alsmede ook vele kinderstickers.