0
Totoal € 0.00
  • Aw winkelwaage is lèèg
Verder Winkelen
+31 40 2468417

Vliegengordijnen, deurgordijnen en draadgordijnen

Grooste keuze vliegengordijnen, snelle levering

Grootste keuze vliegengordijnen zoals de kunststof hulzen met en zonder motieven, houtlook hulzen, aluminium schakels, en kunststof draadgordijnen of de sierlijke kralengordijnen. Allen duurzaam en gegarandeerd voor 5 jaar. Zo zijn de kralen gesmolten op de draad, zijn ze draadgordijnen vooraf in een warmtekamer geplaatst voor een snellere soepel valling. Voor een goedkope anti-vlieg oplossing zijn er ook kattenstaarten, zelfs in regenboog kleuren. Alle vliegengordijnen worden binnen enkele werkdagen geleverd.

Effectief tegen vliegende insecten

Met een vliegengordijn houd je vliegen en andere vliegende insecten zoals wespen, hommels en bijen eenvoudig en op diervriendelijke wijze buiten de deur. Wij hebben voor elke deur het perfecte vliegengordijn. Bijvoorbeeld voor je achterdeur, schuifpui, keukendeur, balkondeur of caravandeur. En dankzij onze uitgebreide collectie met verschillende soorten vliegengordijnen, hebben we ook voor elke interieurstijl iets wils. Zo kun je thuis of op de camping ongestoord genieten van zomerse dagen. Zonder vliegen! Vliegengordijnen op maat gemaakt voor uw deur. Alle vliegengordijnen, m.u.v. kattenstaarten, worden in de door u gewenste maat geleverd. Sommige vliegengordijn worden aangeboden als dhz pakket die u zelf nog even eenvoudig moet rijgen en de meeste zijn kant en klaar om direct op te hangen.

  • Uiterst effectief tegen vliegen
  • Tevens heel decoratief
  • Makkelijk verwijderbaar in de winter middels ophangprofiel
  • Voor montage in de dag en op de dag
  • 5 jaar garantie tegen breuk en verkleuren (zie product)

Horren; geen ongedierte in huis

Mocht u geheel gevrijwaard willen zijn van elk insect in huis neem dan horren. Voor elke type kozijn, of het nu aluminium, kunststof of hout is, is wel een oplossing. Voor ramen vaak ook zonder te hoeven boren. Ook voor deuren zijn er diverse oplossingen. De producten kunnen geleverd worden met verschillende soorten gaas. Gaas dat extra beschermd tegen pollen, duurzaam is bij huisdieren of extra onopvallend. Op maat geleverd in de meest voorkomende RAL kleuren die passen bij uw kozijnen.

In de showroom van kleurmijninterieur in Eindhoven infomeren we u graag verder over de mogelijkheden en tonen we u graag de opties. Het is zeer belangrijk dat een hor exact wordt ingemeten en daarvoor staan onze stoffeerders voor u klaar.

Bezoek onze inspiratieshowroom

Voor alle montage opties en kleuren van de diverse producten informeren we u graag middels voorbeelden in de showroom.